Info Internet, Internet Marketing

Buat Duit Dengan Bisnes Wifi Hotspot!

productpresentation

Assalamualaikum rakan-rakan pembaca semua,adakah anda berminat untuk menjana pendapatan pasif dengan membuat bisnes wifi hotspot?

Beberapa tahun lalu,saya pernah mengkaji mengenai bisnes ini dan mencari cara yang terbaik cara untuk membuat bisnes wifi ini.Namun,setelah bertemu dengan produk ebook ini,pada pendapat saya apa yang saya cari selama ini ada di dalam produk ini.Malah peralatan “Misteri” yang digunakan dalam teknik yang diajar di dalam ebook ini sangat hebat dan menarik!

Ebook ini ditulis oleh rakan saya sendiri iaituĀ Azim Norazmi seorang yang pakar dalam bidang ini.

 

Bisnes WiFi Hotspot adalah bisnes kita menjual balik internet connection kita (unifi/streamyx dll) kepada orang lain menerusi WiFi. Setiap client kita mempunyai username dan password yang berbeza antara satu sama lain. Sungguh MENARIK bisnes ini!

Beliau juga telah menjalankan bisnes wifi hotspot selama 2 tahun lebih. Banyak cabaran yang beliau tempuhi. Namun, dengan peralatan RAHSIA yang akan didedahkan di dalam ebook ini, beliau dapat menjimatkan kos peralatan sehingga 80%.

Tahukah anda, sahabat saya, Azim Norazmi telah menjana pendapatan PASIF sehingga 900%! Amazing!

Sebab itulah saya amat syorkan sahabat untuk mendapatkan Ebook Premium Bisnes WiFi Hotspot tersebut, kerana ianya amat membantu dalam menjana pendapatan pasif anda.

Jika dulu Azim Norazmi terpaksa melaburkan ribuan ringgit untuk menjalankan bisnes wifi hotspot, kini pasti anda akan tersenyum riang kerana ebook ini bakal membantu dan memudahkan anda memulakan bisnes wifi hotspot!

Tambahan pula, ianya keluaran terbaru sahabat saya, saudara Azim Norazmi, pakar bisnes wifi hotspot yang dah pun menjana pendapatan pasif daripada menggunakan bisnes ini sahaja.

Ebook ini adalah ebook yang pertama di dunia yang mendedahkan rahsia ini. Anda tidak akan jumpa ebook seperti ini di dalam dunia ini

Kini beliau bakal dedahkan satu rahsia besar beliau!

Anda boleh membaca kisah menarik beliau disini. Mungkin ada sesuatu yang boleh anda pelajari dari kisah beliau.

http://goo.gl/pvirL

p/s- Jika saya anda nak buat berhasrat untuk mula menjana RM 2,000 lebih sebulan melalui bisnes ini secara sampingan maka anda patut mendapatkan ebook tersebut! Sangat-sangat direkomenkan!


Untuk info lanjut,sila layari

http://goo.gl/pvirL

 

BONUS PEMBELIAN!

contohweb

 

Untuk mereka yang berminat dengan produk ini,saya akan berikan anda bonus tambahan jika anda membeli produk tersebut dari link saya.Untuk info lanjut layari :

http://khairilizwan.com/bonusbisneshotspot/

© 2013 – 2014, khairilizwan. All rights reserved.

Previous ArticleNext Article
Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply