Perisian Membina Web Jualan MiniSiteMudah Mudah, Cepat dan berkesan!

Minisite

Minisite

Salam Sejahtera pembaca CK,

Ramai yang bertanya, mana nak cari sistem yang boleh menguruskan web jualan yang mudah?

Di internet sekarang pelabagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia.

Ada sistem yang bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu sistem yang MUDAH!

 

Nama sistem pun kena dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Minisite Mudah.

Saya dah review, test demo, nampaknya inilah sistem Web Jualan yang Mudah, Cepat dan berkesan!

Klik-klik, isi borang je, siap dah Minisite atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu…

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

 

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun… tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Minisite Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan disini:

http://goo.gl/RcIOF

 

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagungpun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding2, design minisite, guna Minisite Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

 

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari kat forum pun tak banyak lagi yang dok promote Minisite Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Ntah ler…

So saya kongsikan pada sahabat rahsia yang masih lagi rahsia, orang belum kecoh-kecoh lagi lagi pasal minisite mudah ni, sebelum tokey dia naikkan harga, baik korang dapatkan sekarang…

Tunggu apa lagi?  klik sini –>

http://goo.gl/RcIOF

 

Semoga Bermanfaat…

Minisite

Perisian Sistem Auto Minisite Telah Dilancarkan!

Akhirnya sebuah perisian yang telah lama dinantikan untuk mereka yang menjalankan perniagaan internet telah dilancarkan oleh Bearnerd Bondly,seorang usahawan online Malaysia.Minisite antara faktor yang memainkan peranan bagi seseorang usahawan online.Walaupun anda memiliki produk yang mantap dan berguna,tanpa minisite yang menarik ada kemungkinan menyebabkan penjualan produk anda kurang mendapat sambutan.

Artikel menarik yang kita boleh dapat dari laman jualan Sistem Auto Minisite ini,

Mari hadapi kenyataan… ! Dengan keadaan ekonomi yang kurang baik ketika ini, semakin ramai yang ghairah untuk menjana pendapatan sampingan melalui internet. Pakar-pakar perniagaan internet mengatakan bahawa menjual produk di internet sungguh mudah, malah mereka katakan anda boleh tidur seharian tanpa perlu bekerja kerana website anda akan bekerja untuk anda. Tapi sebenarnya pakar-pakar perniagaan internet sembunyikan sesuatu daripada anda iaitu… Proses Teknikal Membina Minisite!

Itulah hakikat perjalanan setiap usahawan internet. Mereka harus melalui satu kitaran yang WAJIB dibuat sebelum berjaya memasarkan produk mereka di internet iaitu BELAJAR BINA MINISITE dari SIFAR. Proses pembelajaran yang menjenuhkan inilah yang menjadi PENGHALANG besar kepada ramai newbie perniagaan internet.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk ini,Layari http://bit.ly/pxzDSg