khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

“Habuk” Yang Mampu Merosakkan Laptop Anda!

20141112154451

Sebuah laptop berisiko untuk rosak lebih cepat jika anda tidak mengambil peduli mengenai aliran udara yang terdapat pada laptop anda.

Tanpa kita sedari,habuk di sekeliling kita mampu menyebabkan aliran udara pada laptop anda terutamanya pada bahagian kipas tersekat dan akan menyebabkan aliran udara pada laptop tersebut tidak berfungsi seperti yang sepatutnya.

Salah satu tanda laluan udara pada laptop anda mula tersekat ialah,anda dapat berasa laptop anda semakin panas terutamanya pada bahagian badan laptop tersebut.

Jika masalah ini berterusan,lama-kelamaan perkara ini akan menyebabkan peralatan laptop anda mengalami kerosakan terutamanya bahagian PAPAN INDUK @ MOTHERBOARD.

Apa Yang Anda Perlu Lakukan Bagi Mengelak Masalah Ini Berlaku Pada Masa Akan Datang?
Jika laptop anda telah melebihi 2 – 3 tahun, ataupun berisiko terdedah dengan kawasan berhabuk setiap hari,Admin syorkan,hantar laptop anda ke kedai-kedai komputer yang berdekatan dan minta mereka untuk pembersihan bahagian ini.

Kebiasaannya,kos untuk perkhidmatan seperti ini lebih kurang RM50 – RM150 untuk satu laptop.

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Fungsi-Fungsi Menarik Dalam Windows 10?

Windows 10

windows 10

Tentu anda tidak sabar untuk menunggu pelancaran Windows 10.Pelancaran Windows 10 ini mungkin sahaja menjadi pengubat hati yang luka para pengguna setia Windows terutamanya yang menggunakan Windows 8 sekarang.

Dari pemerhatian penulis sendiri menggunakan Windows 8,walaupun ianya mempunyai fungsi-fungsi menarik berbanding dengan sistem operasi windows yang lain sebelum ini (Windows 7),namun pengguna Windows sedia ada berasa terbeban dan sedikit kecewa dengan penampilan Windows 8.

Microsoft sudah tentu meletakkan risiko sendiri dengan pelancaran Windows 8 sebelum ini apabila mereka membuang salah satu kunci utama kejayaan Windows iaitu butang Start Menu.Kebanyakkan pengguna yang berjumpa penulis berasa kurang berminat dengan Windows 8 dan ingin “downgrade” pc ataupun laptop mereka ke Windows 7 terutamanya.

Penulis harap,dengan adanya kemunculan Windows 10 ini,ramai pengguna-pengguna setia Windows berpuas hati…Dan jangan tanya penulis kenapa terus ke Windows 10,bukan ke Windows 9 dulu…hehe…

Baiklah nak tahu apa fungsi-fungsi menarik dalam Windows 10 ini? Jom tengok video kat bawah ni…

Jumpa lagi 🙂

Windows 10

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Windows 10 Dilancarkan Pada 29 Julai 2015!

Windows 10

windows 10

 

Jika anda pengguna Windows XP ataupun Windows 7 dan bercita-cita untuk bertukar ke Windows 8,mungkin anda boleh lupakan hasrat anda kerana pada 29 Julai 2015 ini,Windows 10 pula akan dilancarkan!

Wahhh Windows 10 dah nak keluar,penulis dapat banyak respon,Windows 8 pun terkial-kial nak guna,Windows 10 pula dah nak dilancarkan…Apa yang penulis nampak,Windows 8 seperti senasib dengan Windows Vista yang pernah dilancarkan sebelum ini.Boleh dikatakan,versi-versi windows yang paling berjaya ialah Windows XP dan Windows 7. Mungkin juga disebabkan versi Windows 8 sebelum ini telah membuang fungsi butang START yang memang telah sinonim dengan Windows menyebabkan pengguna tegar Windows berasa kekok dan ramai yang terus setia menggunakan Windows 7 dan Windows XP.

windows10start

Fungsi “Start Menu” dipasang kembali pada Windows 10.

Jika anda sebelum ini membeli PC ataupun laptop dan mengeluh dengan sistem Windows 8 yang dibekalkan,usah risau kerana anda boleh upgrade sistem anda ke Windows 10 ini mungkin secara PERCUMA!

Penulis akan memberikan artikel-artikel terkini berkaitan Windows 10 ini.Semoga juga sistem operasi yang bakal dilancarkan ini tidak mengecewakan pengguna-pengguna tegar sistem operasi Windows. 🙂

Windows 10

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Logo Terbaru Cekap Komputer 2015

Wahh..Cukup lama saya tidak menulis di dalam blog Cekap Komputer ini…Maklumlah dalam beberapa bulan ini saya agak sibuk dengan beberapa urusan terutamanya dalam perniagaan internet.

Insyallah,saya cuba sebaik mungkin untuk membuat artikel berjadual untuk blog cekap komputer ini…Saya lebih suka menulis artikel yang segar khas untuk blog ini,terutamanya berkaitan tutorial..Jadi oleh sebab itu saya kena atur jadual penulisan supaya blog ini akan sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa.

logo ck2

Owh ya..Saya juga dalam proses untuk rebranding logo Cekap Komputer sepenuhnya…Insyallah dari semasa ke semasa,saya akan membuat beberapa lagi perubahan untuk memudahkan serta memberi kesenangan kepada para pembaca setia blog cekap komputer ini.

Sedar ataupun tidak,blog ini telah berusia 7 tahun lebih semenjak Mac 2007 lagi.Dan dari Cekap Komputer inilah wujudnya Khaiz Network,nak tahu lebih lanjut mengenai Khaiz Network ini boleh layari http://khaiz.com .

Jumpa lagi!

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Save & Tonton Kemudian Video Di Facebook Yang Anda Inginkan!

Facebook

Jika kita lihat di laman sosial facebook,ramai rakan-rakan facebook kita berkongsikan video-video yang menarik kepada kita..Dan kadangkala kita tidak sempat untuk menonton video tersebut.

Usah risau! Terbaru,facebook telah menambah satu lagi fungsi terbaru iaitu anda boleh save video yang anda ingin tonton dan menontonya kemudian!

facebook

Apabila seseorang rakan anda share video di dalam facebook,anda boleh klik pada simbol anak panah di tepi status tersebut,dan anda akan dapat lihat akan ada pilihan “Save [tajuk video]”.Anda hanya perlu klik pada butang tersebut.

 

Screen Shot 2015-02-08 at 4.25.40 PM

Kemudian,video tersebut akan ditambah ke satu halaman baru iaitu “Saved Videos“.

 

Screen Shot 2015-02-08 at 4.30.52 PM

Kemudian di ruangan tepi sidebar facebook anda,anda akan dapat lihat satu butang halaman “Saved“.

 

Screen Shot 2015-02-08 at 4.31.00 PM

Dan anda akan dapat lihat,video-video yang anda inginkan telah diletakkan di dalam halaman tersebut.Jadi anda boleh menontonnya kemudian!

Facebook

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Terkini! Cara Menggunakan Whatsapp Pada Komputer Anda.

Whatsapp

 

Perisian Whatsapp boleh dikatakan antara perisian yang boleh dikatakan penting buat masa ini.Ini kerana,kebanyakkan mereka yang mempunyai telefon pintar dan mempunyai akses internet,lebih gemar menggunakan perisian ini berbanding sms kerana ianya adalah percuma,mudah digunakan,pelbagai fungsi dan banyak lagi.Mereka yang menjalankan perniagaan secara online juga menjadikan perisian ini sebagai salah satu perisian yang kini boleh dikatakan “wajib” bagi mereka untuk mempromosi dan melonjakkan lagi perniagaan mereka.

Kebiasaannya,anda hanya boleh menggunakan perisian Whatsapp ini di telefon pintar anda tetapi baru-baru ini Whatsapp akhirnya boleh digunakan melalui komputer desktop anda!

Whatsapp1

Anda boleh layari https://web.whatsapp.com/.

Dari beberapa sumber yang saya baca,fungsi ini buat masa kini hanya boleh gunakan oleh pengguna Android, Windows Phone dan BlackBerry sahaja,saya kurang pasti jika versi ini telah ada untuk IOS (Apple).

 

gc

Whatsapp juga hanya boleh gunakan pada pelayar web Google Chrome sahaja.

 

Apa yang anda perlu lakukan?

1 – Buka perisian Whatsapp anda.
2 – Kemudian,melalui perisian Whatsapp anda,klik butang menu di tepi telefon pintar anda.

Screenshot_2015-01-22-15-12-34

Anda akan dapat lihat bahagian “Whatsapp Web”.Klik bahagian tersebut.

Screenshot_2015-01-22-15-17-09

 

Kemudian,anda dikehendaki untuk scan QR code whatsapp yang terdapat pada web.whatsapp.com tersebut.

 

Screen Shot 2015-01-22 at 3.24.24 PM

 

Contoh QR code Whatsapp.

Setelah anda berjaya scan QR code tersebut,anda akan dibawa ke halaman chat Whatsapp melalui web.

wa1

Tahniah! Kini anda boleh menggunakan perisian Whatsapp ini di desktop anda!

Whatsapp

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Di Sebalik Jenama Samsung

Samsung

samsung

SAMSUNG didirikan oleh Lee Byung-chull pada 1938 sebagai syarikat perdagangan makanan.

Samsung ketika itu menghasilkan produk mi dan beribu pejabat di wilayah Daegu, Korea Selatan.

Perniagaan ini berjaya dan kemudian berpindah ibu pejabat ke Seoul. Setelah perang Korea selesai, Samsung mula melebarkan sayap perniagaannya.

Pada 1954, Samsung membangunkan kilang pakaian kapas terbesar di Korea Selatan. Berjaya di bidang perniagaan yang dirintisnya, Samsung akhirnya masuk ke perniagaan elektronik pada 1960.

Produk pertama mereka adalah televisyen berlayar hitam putih.

Mengikut bahasa Korea, Samsung bermakna tiga bintang dan dikenali sebagai salah satu daripada 10 jenama terkenal di dunia.

Kini Samsung ialah salah satu organisasi terbesar di Korea Selatan dan berada pada kedudukan 20 di dunia.

Di Korea, Samsung mempunyai peranan ekonomi yang sangat penting bagi Korea Selatan.

Dianggarkan, 17 peratus daripada Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) adalah daripada Samsung.

Produk dan perkhidmatan buatan Samsung juga mempengaruhi kehidupan masyarakat Korea Selatan daripada telefon pintar, tempat tinggal sehinggalah perlindungan insurans daripada Samsung.

Bahkan ada beranggapan Pengerusi Samsung lebih berkuasa berbanding presiden Korea Selatan.

Bagi pasaran di Malaysia, jenama Samsung dikenali ramai menerusi jualan telefon pintar yang menjadi antara pilihan teratas di kalangan pengguna.

Antara jenama telefon pintar keluaran Samsung adalah Samsung Galaxy, Samsung Note, Samsung Neo dan Samsung Galaxy Tab.

Sumber : SINAR HARIAN

Samsung

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Cara Bermain Clash Of Clans Melalui Komputer Anda!

Clash Of Clans

Clash Of Clans

Rasanya tidak perlu lagi saya memperkenalkan kepada anda permainan ini.Kenapa? Boleh dikatakan game Clash Of Clans ini antara permainan yang menjadi kegilaan-kegilaan ibu,bapa,makcik,pakcik,girlfriend,boyfriend dan sesiapa sahaja yang mempunyai telefon pintar yang menyokong permainan COC ini.

Kebiasaannya permainan ini anda boleh main pada telefon pintar anda,dan jangan hairan kalau telefon anda selalu kehabisan bateri akibat permainan COC ini…hehehe…

Baiklah pada tutorial kali ini,saya akan tunjukkan kepada anda cara untuk bermain permainan COC ini pada komputer Windows anda.Perisian yang anda perlukan ialah perisian yang dikenali sebagai BlueStacks.Perisian ini banyak digunakan oleh mereka-mereka yang ingin bermain Clash Of Clans pada komputer mereka.

bluestacks_logo

 

Bukan itu sahaja,melalui bluestacks ini,anda boleh install perisian whatapp,wechat dan lain2 ke dalam komputer anda.

Ok! Jom kita mulakan..Saya pasti anda sudah tidak sabar untuk bermain permainan ini di komputer anda! Selepas ini anda boleh bermain permainan COC ini di komputer anda,tentu puas hati skrin lebih besar hehe…

Pertama sekali,anda boleh muat turun perisian BlueStacks ini di http://www.bluestacks.com/bstk-download-success-2.htm .

 

1

Kemudian,double klik perisian yang anda telah muat turun tersebut dan paparan seperti berikut akan dipaparkan. Klik butang “Continue“.

2

 

Pada bahagian ini,anda hanya perlu klik pada butang “Next“.

3

Kemudian,tick pada pilihan “App store access” dan “App Notifications” jika anda rasa perlu.

4

Tunggu sehingga proses pemasangan selesai…

5

Baiklah setelah selesai,anda perlu tunggu sehingga proses muat turun data game dan lain2 selesai.

6

Tahniah! anda telah berjaya memasang perisian BlueStacks di komputer anda bermaksud anda telah mempunyai sistem android di komputer anda.Anda boleh memasang perisian-perisian android yang berkaitan di dalam bluestacks ini.

7

Langkah yang anda perlu lakukan selesai itu ialah,tunggu sehingga beberapa proses kemaskini data dan sistem dilakukan.

[Proses pemasangan aplikasi Clash Of Clans di Bluestacks]

Baiklah,anda telah selesai memasang perisian BlueStacks ini di komputer anda,kini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh anda iaitu cara memasang permainan COC.

8

Pada bahagian Play Store yang disediakan,cari perisian Clash of Clans tersebut,kemudian klik.

9

 

10

11

Pastikan anda telah tambah akaun email Google  pada sistem BlueStacks anda.Sila gunakan email yang sama anda gunakan pada telefon pintar anda supaya anda boleh log masuk akaun COC anda melalui bluestack anda..(pastikan anda telah linkkan akaun coc anda dengan email anda..)

12

Kemudian,setelah selesai,klik pada butang “Accept“.

13

Dan langkah terakhir! Klik pada butang “Install” dan tahniah! anda kini boleh bermain permainan ini di komputer anda!

clash-of-clans

 

p/s Jika anda ada sebarang pertanyaan,jangan malu-malu komen ya…Insyallah akan direspon seboleh yang mungkin 🙂

p/s Apa Clans korang,share2lah sikit kat komen.. ^^

 

Clash Of Clans

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Tutorial Cara Untuk Setup Router Wireless D-LINK DIR-605L

Dlink

Baiklah pada tutorial kali ini,saya akan tunjukkan kepada anda cara untuk setup tetapan wifi untuk router D-LINK DIR-605L.

D-LINK DIR-605L adalah sejenis cloud router wireless yang anda gunakan untuk kegunaan rumah ataupun di pejabat anda.Untuk menggunakan router ini,pastikan anda mempunyai modem internet.Anda boleh rujuk gambarajah di bawah untuk melihat kegunaan router wireless ini.

Jika anda mempunyai modem internet di pejabat anda misalnya,dan anda ingin menambah satu point wifi,anda boleh menggunakan router wireless ini.

2015109150219

 

Baiklah sebelum kita bermula,pastikan anda telah “on” router wireless anda dan sambungkan kabel RJ45(kabel internet) pada mana-mana port 1 – 4 (kecuali port warna kuning) dari router tersebut ke komputer anda.

2015109150329

Kemudian,melalui pelayar web anda,masukkan ip address router tersebut.Anda boleh rujuk ip router tersebut di belakang router tersebut.

2015109150250

Anda dapat lihat,ip address untuk router tersebut ialah 192.168.0.1,username = “admin” password “”.

Screen Shot 2015-01-10 at 6.51.33 PM

 

Setelah anda berjaya login masuk ke dalam tetapan router anda untuk kali pertama,anda akan dibawah ke halaman D-LINK EASY SETUP WIZARD.Pilih bahasa anda,kemudian klik butang “Start“.

d1

 

d2

Kemudian pada halaman berikutnya,anda akan diberi pilihan Manual Setup ataupun Auto-Detect Setup.Kali ini saya akan tunjukkan kepada anda cara Manual Setup.Klik butang “Next“.

d3

Pada step 1,anda perlu setup dua bahagian iaitu Internet Connection dan Wireless Settings.

d4

Untuk bahagian Internet Connection,anda boleh pilih Static IP,Dynamic IP (DCHP) dan lain2..Dalam contoh kali ini,pilih Dynamic IP(DHCP),DHCP bermaksud ip address akan automatik dibekalkan oleh modem anda,anda tidak perlu memasukkan ip address tersebut atau anda boleh pilih Static IP jika anda dibekalkan ip address.

d5

Untuk tetapan wireless,pada ruangan SSID masukkan nama wireless yang anda inginkan.Sebagai contoh,nama wifi bagi router wireless saya kali ini ialah “Ting6wifi” dan masukkan kata laluan anda pada ruangan Network Key.

d6

Pada STEP 2,masukkan kata laluan untuk log masuk web admin router wireless anda.

d7

Pada STEP 3,pilih Time Zone anda,untuk Malaysia pilih GMT +08:00 Kuala Lumpur.
d8d9

Langkah terakhir! Setelah selesai,klik pada butang “complete“.

d10

Tahniah! Anda telah berjaya setup router wireless anda…Pada tutorial akan datang,saya akan ajarkan kepada anda cara untuk melakukan beberapa tetapan lain untuk D-LINK DIR-605L ini.

Jumpa lagi 🙂

Dlink

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Tutorial Cara Membuat Fan Page Di Facebook

Fan Page

Baiklah dalam tutorial kali ini,saya ingin mengajarkan kepada anda cara untuk membuat fan page anda sendiri melalui Facebook.

Fan page merupakan salah satu komponen yang sangat penting terutamanya kepada mereka yang ingin mempromosikan produk serta perkhidmatan yang mereka tawarkan melalui laman sosial facebook. Dengan menggunakan fan page,anda boleh memiliki seberapa banyak likers tidak seperti profil personal yang hanya terhad kepada 5000 orang sahaja.

 

Pertama sekali,masuk ke URL https://www.facebook.com.Kemudian di ruangan tepi sebelah kanan,anda akan dapat lihat butang “Create Page” ataupun klik pada https://www.facebook.com/pages/create/ .

fan page

 

 

Kemudian,pilih kategori yang sesuai dengan fan page yang anda inginkan.

 

Screen Shot 2014-09-12 at 11.57.01 PM

 

 

Sebagai contoh,jika saya ingin memilih untuk membuat fan page berkaitan produk ataupun perkhidmatan,anda boleh pilih pada kategori “Brand or Product” dan anda akan diminta untuk memilih kategori yang sesuai.

Screen Shot 2014-09-13 at 12.05.41 AM

 

 

 

Selepas itu,masukkan nama fan page anda.Pastikan nama fan page anda ringkas dan menarik.Kemudian klik pada butang “Get Started“.

Screen Shot 2014-09-13 at 12.14.57 AM

 

 

Kemudian,masukkan butiran mengenai fan page anda dan klik “Save Info” ataupun anda boleh juga mengisi bahagian ini kemudian,klik Skip.

Screen Shot 2014-09-13 at 12.15.52 AM

 

 

Langkah seterusnya,masukkan gambar profil untuk fan page anda.

 

Screen Shot 2014-09-13 at 12.16.01 AM

 

Pada pilihan ini,anda boleh letakkan fan page anda pada ruangan Favorites di dalam facebook anda ataupun klik butang Skip.

 

Screen Shot 2014-09-13 at 12.16.27 AM

 

Baiklah pada ruangan ini,facebook menawarkan kepada anda untuk mengembangkan  jumlah like pada fan page anda secara pantas melalui Facebook Ads.Ianya adalah BERBAYAR.Jika anda tidak inginkan,klik butang SKIP.

 

Screen Shot 2014-09-13 at 12.16.39 AM

 

Screen Shot 2014-09-13 at 12.16.46 AM

 

Tahniah! Anda telah berjaya membuat fan page facebook anda,pada bahagian ini,klik butang Next.

 

Screen Shot 2014-09-13 at 12.17.00 AM

 

 

Untuk menambah cover fan page anda sama seperti profil facebook anda,anda hanya perlu klik pada butang “Add a Cover“.

 

Screen Shot 2014-09-13 at 12.17.24 AM

 

 

Selesai! Kini giliran anda untuk membuat fan page anda sendiri! 🙂

 

 

Screen Shot 2014-09-13 at 12.18.41 AM

 

Selamat Mencuba!

 

Fan Page

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Download Driver Acer Desktop Veriton 6800 Untuk Windows XP

veriton

Baiklah kali ini,saya ingin berkongsi kepada anda driver untuk komputer Acer Desktop Veriton 6800 bagi sistem operasi Windows XP.Mengapa saya kongsikan driver untuk sistem operasi lama ini? Kerana saya yakin hingga kini masih ramai pengguna yang masih menggunakan sistem operasi Windows XP.

 

Saya dah cuba driver-driver ini dan ianya berjalan dengan baik sekali 🙂

 

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Video Tutorial : Cara Tingkatkan Keselamatan Pada Folder “wp-includes” Blog WordPress Anda.

Adakah anda mempunyai blog yang dibangunkan menggunakan WordPress? Jika Ya! anda harus pastikan keselamatan pada blog anda sentiasa terjaga supaya blog anda tidak menjadi mangsa untuk digodam.

Baiklah pada video tutorial kali ini,saya akan tunjukkan kepada anda cara untuk melindungi folder “wp-includes” yang terdapat pada blog WordPress anda.

Selamat mencuba!

* Adakah anda rasa video tutorial ini berguna? Jom komen… 😀

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]

Sistem operasi Windows 9 akan dilancarkan?

Windows 9

Selepas Windows 8 direalisasikan pada tahun 2012,terdapat desas-desus menyatakan Windows 9 pula akan dilancarkan tidak lama lagi menggantikan Windows 8.

Jika benar,Windows 9 yang menggunakan codename “Threshold” ini kemungkinan akan menjalankan proses pratonton pada penghujung september atau oktober.

Threshold ataupun Windows 9 dijangka akan membuat beberapa perubahan terutamanya paparan muka depan dan beberapa bahagian lain.Ciri-ciri baru yang kemungkinan akan dimasukkan ialah mengembalikan lagi butang “Start Menu” yang sebelum ini telah dibuang pada versi Windows 8,penyingkiran “Charms bar”,menyokong “virtual desktops” dan banyak lagi.

Masih awal untuk kita berbincang mengenai Windows 9 ini,sama-sama kita nantikan perkembangannya.Kemungkinan nama untuk versi ini juga nanti akan mengalami perubahan,semua itu terpulang kepada pihak microsoft.

Persoalannya,adakah anda telah bersedia dengan sistem operasi terbaru ini? atau adakah anda sama seperti sebahagian pengguna diluar sana yang masih menggunakan sistem operasi sebelum ini iaitu Windows XP atau Windows 7?

Jom bincangkan…

Ini adalah antara video-video yang saya ambil dari youtube mengenai Windows 9,seperti biasa,tengok boleh percaya jangan 🙂

Windows 9

[easy-social-share buttons="facebook,twitter" counters=0 style="button"]