Btemplates.com,Template percuma untuk blog anda.

Bagi sesetengah individu atau syarikat,blog kini merupakan salah satu yang terpenting untuk mereka.Pada masa kini,kita dapat melihat pelbagai jenis blog,ada yang menulis blog mengenai diri sendiri,komputer,sesuatu tempat,tempat-tempat menarik dan banyak lagi.Baiklah,kepada mereka yang membuat blog melalui https://www.blogger.com ( contoh domian blog seperti cekapkomputer.blogspot.com ),kebiasaan template asal yang disediakan tidaklah terlalu banyak dan kurang pilihan.

Btemplates.com merupakan laman web yang menawarkan anda template-template blog yang menarik dan ianya percuma! Walaupun banyak laman-laman web yang lain menawarkan template yang percuma, Btemplates.com mempunyai keunikkannya sendiri.Btemplates.com memudahkan anda memilih template-template yang disediakan,anda boleh melihat contoh sesuatu template dengan hanya mengklik pada butang “demo”.Template – template yang disediakan disusun mengikut kategori dan column.

Anda boleh melihat jumlah template tersebut dimuat turun.

Untuk sebarang pertanyaan cara untuk memasang template blog yang dimuat turun ke blog anda dan lain2.Sila ke http://btemplates.com/faqs/ .

© 2010, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply

Close Menu