Dapatkan Domain Anda Di GoDaddy.com Hanya $2

Dapatkan Domain Anda Di GoDaddy.com Hanya $2

Domain

domain

Assalamualaikum & salam sejahtera,post kali ini ringkas sahaja….saya ingin berkongsi kepada pembaca CK kupon untuk membeli domain di godaddy.com dengan harga hanya 2USD.

Jika anda berminat,anda boleh membeli domain anda di godaddy.com dengan menggunakan kupon GOODDEAL.Jom beli domain anda menggunakan domain ini selagi kupon ini masih boleh digunakan! Kupon ini cuma sah dalam masa yang tertentu sahaja,jadi jangan lepaskan peluang anda!

https://www.godaddy.com

 

 

Domain

© 2012, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply

Close Menu