Dapatkan Pen Al-Quran Digital Sekarang!

Dapatkan Pen Al-Quran Digital Sekarang!

Pen Al-Quran Digital

Baiklah baru-baru ini bro Rahman Basri (seorang Internet Marketer Malaysia) telah membuka jualan produk terbaik iaitu Pen Al-Quran Digital.Jika Anda Selama ini Tercari-cari Kaedah Mudah untuk Anda Mempelajari dan Menghayati Al-Quran, Anda Bakal Menemui Penyelesaiannya Hari ini!

Berikut disenaraikan 6 sebab mengapa anda tidak patut melepaskan peluang untuk memiliki Pen Al-Quran Digital hari ini…

1) Ia Sangat Mudah Digunakan!

Jika anda risau memikirkan bagaimana untuk menggunakan Pen Al-Quran Digital ini kerana anda tiada pengalaman teknikal, anda tidak perlu merasa bimbang kerana pen ini sangat mudah digunakan.

Anda hanya perlu meletakkan pen digital tersebut di mana-mana surah yang anda inginkan, dan pen ini akan membacanya untuk anda. Mudah bukan? Ya, ia lebih mudah jika dibandingkan ketika anda mula-mula belajar A-B-C ūüôā

2) Dilengkapi 30 Juzuk Al Quran, Iqra’ & Doa Harian!

Al-Quran Digital ini lengkap bacaan Al Quran iaitu sebanyak 114 surah (30 juzuk) beserta bacaan untuk mempelajari Iqra’ & doa-doa harian terpilih dalam Bahasa Arab.

3) Terjemahan 2 Bahasa!

Di samping dapat mendengar bacaan Al-Quran, Pen Al-Quran Digital ini juga dilengkapi dengan fungsi terjemahan dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris

4) Bacaan daripada Imam besar Masjidil Haram & Qari Terpilih.

Melalui Pen Al-Quran Digital ini, anda boleh mendengar, mempelajari & menghayati bacaan Al Quran daripada Imam Besar Masjidil Haram & Qari terpilih seperti Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-Matrud.

Anda juga boleh merakam dan membandingkan bacaan anda dengan bacaan daripada Imam & Qari terpilih yang telah disediakan.

5) Bacaan Berdasarkan Pilihan & Sentuhan Pen Anda!

Keistimewaan UTAMA Pen Al-Quran Digital ini ialah ia boleh membaca ayat per ayat dan surah per surah. Apa yang anda perlu lakukan ialah hanya dengan menyentuhkan sahaja mata pen ini pada mana-mana Ayat atau Surah, secara automatik ia akan mengeluarkan bacaan mengkut Qari mana yang kita pilih. Sungguh mudah!

Apa yang anda bakal peroleh dengan Pen Al-Quran Digital ini?

1) Al-Quran, USB Cable, Pengecaj Bateri, Earphone

Pen Al-Quran Digital

 

2) Pen Digital                                                                3) Kad Fungsi Pen Al-Quran Digital

 

4) Koleksi Doa Haji & Umrah                               5) Koleksi Doa Harian

 

Nak tahu berapa harga Pen Al-Quran Digital nie? (Bro Rahman tengah bagi harga diskaun tu) KLIK SINI

Pen Al-Quran Digital

© 2011, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply

Close Menu