Ebook Rahsia Google Plus Bakal Dilancarkan 25/11/2011!

Ebook Rahsia Google Plus Bakal Dilancarkan 25/11/2011!

Assalamualaikum & salam sejahtra,

Mengenai Google Plus

Google Plus secara rasminya telah dilancarkan pada awal Jun 2011. Google+ yang hebat diperkatakan ini akan menjadi  saingan yang hebat kepada Facebook. Google telah cuba untuk memperkenalkan beberapa jaringan sosial seperti Orkut, Google Buzz,Google wave tetapi ia tetap tidak mampu menyaingi Facebook.

Google Plus (Google + ) adalah jaringan sosial baru yang diperkenalkan oleh kuasa besar Internet iaitu Google. Kewujudan Google + ini bertujuan menyaingi Facebook yang sangat berjaya dalam jaringan sosial. Google+ merupakan usaha terbaru pihak google mengikis dominasi Facebook dalam jaringan sosial setelah kesemua usaha sebelum ini tidak berjaya kerana respon pengguna internet sangat rendah. Adakah Google+ ini akan berjaya ?

Bagi memudahkan pengguna yang baru dan ingin berjinak-jinak dengan laman sosial terbaru Google Plus,seorang rakan saya iaitu Slyvister Iter telah menulis sebuah ebook iaitu “Rahsia Google Plus“.Ebook ini akan mengajar anda cara untuk mengurus laman sosial Google+ anda dan juga memberikan anda tips-tips menarik mengenai Google Plus ini.

 

Berapa harga ebook ini?

Setelah berbincang dengan Slyvister Iter,kami bercadang memberikan harga yang cukup murah dan berbaloi dengan ilmu yang anda akan dapat.Setelah bertungkus-lumus menyiapkan ebook dengan 73 muka surat ini,kami bercadang untuk memberi harga istimewa kepada 100 pembeli yang terawal!

Harga yang kami tawarkan untuk 100 pembeli terawal cuma RM10 sahaja! Dan setelah kouta mencukupi kami akan menaikkan harga sebenar RM20 atau RM30!

 

Dapatkan Preview Ebook Rahsia Google Plus

Anda boleh mendapatkan preview ebook Rahsia Google Plus ini secara PERCUMA.Di dalam ebook preview ini,kami kongsikan kepada anda sedikit tips yang terdapat pada laman sosial Google Plus ini. Jika anda berminat mendapatkan preview ebook percuma ini,sila layari http://rahsiagoogleplus.com .

 

Klik butang “Like” jika anda suka dengan artikel ini.

© 2011, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply

Close Menu