GNOME 3.8 Dilepaskan!

GNOME 3.8 Dilepaskan!

Gnome 3.8

 

Baru-baru ini,Gnome 3.8 telahpun dilepaskan.Versi terbaru ini membawa beberapa ciri-ciri tambahan terbaru serta penambahbaikkan.Ini juga termasuk paparan antaramuka.

Antara yang diberi sedikit penambahbaikkan serta pengemaskinian ialah Gnome Shell,setting panel untuk privacy,search,notification dan banyak lagi.

Info lanjut mengenai Gnome 3 ini,sila layari http://www.gnome.org/gnome-3/

gnome 3.8

 

 

gnome-clocks gnome3.8-apps_2 gnome3.8-nautilus-new-folder-icons-color gnome3.8-privacy-settings gnome3.8-search-files-results gnome3.8-web

Gnome 3.8

© 2013, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

This Post Has One Comment

  1. Entah kenapa saya selesa dengan Gnome 2.XX 😀

Leave a Reply

Close Menu