Jom bertukar pautan dengan Blog Cekap Komputer!

komuniti cekap komputer

Kepada rakan-rakan blogger yang berminat untuk bertukar pautan dengan blog Cekap Komputer.Saya menyediakan ruangan khas untuk sesiapa yang berminat. http://blog.cekapkomputer.com/rakan-ck/

Syarat-syarat :

1.Anda perlu meletakkan samada pautan http://blog.cekapkomputer.com , https://cekapkomputer.com atau banner cekap komputer seperti yang disediakan.

(kod untuk banner ini boleh didapati di http://blog.cekapkomputer.com/rakan-ck )

2 . Pastikan laman blog anda tidak berunsurkan spam,lucah dan sebagainya yang boleh merosakkan dan menggangu mana-mana pihak.

3. Setelah anda selesai meletakkan banner atau pautan Cekap Komputer ke laman web dan blog anda,sila lengkapkan butiran-butiran berikutt :

Nama penulis :

Nama blog/web :

URL blog/web :

Sedikit info mengenai blog/web anda :

Hantar ke email [email protected]

p/s Laman blog/web anda akan disenarai mengikut nama blog/web yang anda nyatakan…Laman blog anda akan diletakkan di ruangan ini http://blog.cekapkomputer.com/rakan-ck/

© 2009 – 2011, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.
Close Menu