KKLUG bersama Nasrul Amri Samsudin,penulis buku Rahsia Pemasaran Facebook

Pada 15/11/2009 yang lepas,saya dan beberapa rakan dari KKLUG(Kota Kinabalu Linux User Group) yang lain berpeluang mendengar seminar ringkas dari Nasrul Amri Samsudin iaitu penulis muda buku Rahsia Pemasaran Facebook http://www.rahsiapemasaranfacebook.com.Beliau memberi tunjuk ajar dan penerangan kepada kami cara menghasilkan pendapatan melalui facebook.com.Turut hadir bersama rakan beliau Hidzuan Hashim dari http://www.osdc.my/ .

DSC04510

Penerangan mengenai cara menghasilkan duit melalui facebook.com

withtun

Ketika pelancaran buku “Rahsia Pemasaran Facebook”.

rpfb

Ingin mempelajari cara menghasilkan pendapatan melalui facebook.com?Jom beli buku Rahsia Pemasaran Facebook.

http://www.rahsiapemasaranfacebook.com/buku/

ebook

© 2009, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

This Post Has 2 Comments

  1. erm..thanks 4 the e-book ni…bertuah malaysia ade orang macm ni…mudah2han..banyak lagi anak2 muda yang mengikuti jejak langkah saudara kita Nasrul Amri ni kan..

  2. Thanks for the review bro!

Leave a Reply

Close Menu