Mengapa DROPSHIP Mula Menguasai Trend Perniagaan Internet Pada Masa Kini?

Mengapa DROPSHIP Mula Menguasai Trend Perniagaan Internet Pada Masa Kini?

Dropship

dropship

 

Tahukah anda mengapakah perniagaan dropship mula menguasai trend perniagaan online pada masa ini?

Mengapakah semakin ramai usahawan yang menceburi perniagaan dropship? Adakah ini cuma trend sahaja dan tidak akan bertahan lama?

Dropship adalah perniagaan online yang digunakan secara meluas oleh penjual produk fizikal. Dropship adalah method order online di kedai online dan produk yang terjual dihantar terus ke alamat pembeli. Pembeli tak perlu susah payah datang ke kedai dan dapat jimat duit minyak, penjual pula tak perlu sewa kedai, bayar lesen Majlis Perbandaran dan melayani bermaca-macam karenah birokrasi untuk berniaga.

Perniagaan dropship boleh dikatakan sebagai perniagaan yang hanya bermodalkan gambar sebagai sample. Anda tak perlu menyimpan stok untuk menjual dan ini menjimatkan kos inventori anda. Untuk orang yang biasa berniaga, mereka tahu, stok sangat penting dan mereka banyak keluarkan modal untuk membeli stok. Tetapi bagi perniagaan dropship, stok disimpan oleh kilang atau pembekal. Jika sebelum ini kos RM20,000 diperlukan untuk membeli stok pakaian jika nak berniaga, sekarang dah tak perlu lagi sebab hanya gambar sahaja yang diperlukan kerana kita menjual di pasaran online (internet).

Jika dulu, kos perniagaan paling murah pun boleh mencecah RM5000, sekarang, dengan method perniagaan dropship ini kos perniagaan jadi tak sampai RM500 pun! Sangat jimat dan hampir tiada risiko!

Salah satu program DropShip yang anda boleh cuba ialah DropShip Muslim Niaga.

Muslim Niaga telah mempermudahkan anda dengan sistem mereka yang telah teruji memang mantap, ‘reliable’ dan mereka mempunyai pasukan yang hebat bekerja untuk anda! Anda boleh terus memulakan perniagaan anda dengan senang hati dan tak perlu pening-pening nak buat sistem dropship dan cari produk untuk dijual. Semuanya dilakukan oleh pasukan Muslim Niaga! Kredibiliti mereka telah terbukti dan pasukan mereka terdiri dari mereka yang berkelayakan dan sangat berpengalaman.

Sistem dah sedia untuk anda, produk dah sedia, proses pembungkusan dan penghantaran produk pun mereka yang uruskan semuanya untuk anda. Apa yang anda perlu lakukan kini ialah mendaftar segera dengan mereka dan mulakan promosi jualan anda terus kepada bakal pelanggan anda! Jangan lupa, sekiranya anda mengalami sebarang masalah, mereka sentiasa bersedia 24 jam untuk membantu anda!

Info Lanjut Mengenai DropShip Muslim Niaga,

http://goo.gl/HLbRZ

Dropship

© 2012, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply

Close Menu