Muat turun driver Fujitsu lifebook FMV7130MG4 untuk Windows XP

Rasanya dah lama saya tidak update artikel berkaitan dengan driver-driver laptop kan.Baiklah pada post kali ini saya ingin berkongsi kepada anda driver untuk laptop Fujitsu lifebook FMV7130MG4 untuk Windows XP.Mungkin pengguna bagi laptop ini jarang sekali,namun bagi mereka yang menggunakan laptop ini dan masih menggunakan Windows XP anda boleh muat turun driver laptop ini di blog ini,saya akan menyediakan pautan untuk anda muat turun driver tersebut.

Intel(R) 852/855GM Windows(R) XP/Windows(R) 2000 Display Driver

Intel(R) 852/855GM Windows(R) XP/Windows(R) 2000 Display Driver

Intel(R) 855GM Graphics Controller Windows(R) XP/Windows(R) 2000 Display Driver

SigmaTel C-Major Audio for ICH4 Windows XP/2000 Audio Driver

Realtek RTL8139/810X Fast Ethernet Windows(R) XP LAN Driver

Intel(R) PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter Windows XP/2000 LAN Driver

Realtek RTL8139/810X Fast Ethernet Windows(R) XP LAN Driver

Agere Systems AC’97 Modem Windows XP

Lucent Technologies Soft Modem AMR V 3.1.106 Windows XP

????PC?????ODD?F/W?(RAM????

FM Advisor V3.50 L10A ????????

FMV-7130MG4 ? BIOS??????

MO Supplement

p/s : Kalau korang nampak perkataan jepun tu korang jangan tanya saya…sebab saya pun tak tahu…download jer hihhi…

© 2010, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

This Post Has 3 Comments

  1. Tajuk ada sket typo error kot? 🙂

  2. lol….saya sendiri x perasan….tq bro 🙂

Leave a Reply

Close Menu