Pencetak Mesra Pengguna Canon Pixma MX372

Pencetak Mesra Pengguna Canon Pixma MX372

Canon Pixma MX372

Canon Pixma MX372

Pasti sangat menjengkelkan jika harus berhadapan dengan pencetak yang sering tersekat atau lambat. Canon tampil dengan Canon Pixma MX372 yang mempermudah kerja mencetak dokumen.

Ini kerana pencetak ini menggunakan pengisian katrij (cartridge loading) sistem terbaru. Bukan itu saja, pencetak terbaru ini juga dilengkapi dengan kemudahan pengimbasan (scanner).

INFO: Canon Pixma MX372

– Menggunakan pengisian katrij sistem terbaru.

– Dilengkapi pengisian 30 halaman dokumen automatik (autodocument feeder)
– Dilengkapi dengan pengimbasan (scanner)

Sumber : BH

Canon Pixma MX372

© 2012, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Close Menu