Peraduan Mini “Kreatif Raya Cekap Komputer” 13/6/2011 – 19/8/2011

Peraduan Mini “Kreatif Raya Cekap Komputer” dibuka sekarang! Anda boleh menghantar penyertaan anda atau mengundi gambar kegemaran anda di album khas facebook “Kreatif Raya Cekap Komputer” http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150229089171649.340223.161144571648 .Pemenang dipilih berdasarkan gambar yang mendapat undian “like” paling banyak.

Peluang anda untuk menambah duit raya anda pada tahun ini dengan menyertai peraduan mini “Kreatif Raya Cekap Komputer“!.

Terima kasih kerana terus menyokong Cekap Komputer.Tanpa kita sedari Cekap Komputer telah masuk tahun yang ke 4,ini semua hasil sokongan anda semua!.Bagi menghargai sokongan yang anda berikan,Cekap Komputer akan mengadakan satu peraduan mini khas untuk anda iaitu “Kreatif Raya Cekap Komputer“.

Nak tahu Hadiah “duit raya” bagi pemenang yang bertuah?

Hadiah Tempat Pertama : RM150

Hadiah Tempat Kedua : RM100

Hadiah Tempat Ketiga : RM50

Peraduan Mini “Kreatif Raya Cekap Komputer” ini akan berlangsung bermula pada 13/6/2011 dan akan berakhir pada 19/8/2011.

 

 

Info Lanjut & Syarat-syarat Penyertaan :

 • Penyertaan dibuka kepada sesiapa sahaja yang berminat tidak mengira bangsa dan agama.
 • Hantarkan gambar paling kreatif anda ke email [email protected]
 • Hanya gambar berformatkan jpeg/jpg dan png sahaja diterima.Saiz gambar mestilah tidak melebihi 640 x 480 pixels.
 • Anda perlu sertakan Nama Penuh dan Alamat anda dalam email tersebut.
 • Anda boleh menggunakan perisian edit gambar seperti adobe photoshop dan sebagainya terpulang kepada kreativiti anda.
 • Hanya 1 penyertaan gambar yang akan diterima bagi setiap peserta.Jika anda menghantarkan gambar lebih dari 1,pihak CK akan memilih secara rawak gambar untuk dimasukkan ke dalam penyertaan.
 • Pemenang tempat pertama,kedua dan ketiga ini akan dipilih berdasarkan gambar yang mendapat bilangan “like” facebook paling banyak sekali.
 • Setiap gambar-gambar yang dihantar akan dimasukkan ke dalam album khas “Kreatif Raya Cekap Komputer” di facebook.com/cekapkomputer .Anda boleh mengundi gambar kesukaan anda di fan page tersebut.
 • Peraduan ini akan bermula pada 13/6/2011 dan akan berakhir pada 19/8/2011.Penyertaan akan ditutup serta merta pada 19/8/2011.
 • “Duit Raya” akan dibankin ke dalam akaun bank pemenang pada 22.8.2011 dan melalui bank Maybank,CIMB atau Public Bank.
 • Pastikan tema gambar anda berkaitan dengan “Gambar paling kreatif Cekap Komputer”.Gambar yang tidak memenuhi syarat tema tidak akan dimasukkan dalam penyertaan.

 

© 2011, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply

Close Menu