Perisian Joomla 2.5 Telah Direalisasikan! Dapatkan Laporan Percuma!

Perisian Joomla 2.5 Telah Direalisasikan! Dapatkan Laporan Percuma!

Akhirnya pada 24 Januari 2012 yang lepas,Joomla versi 2.5 telah berjaya direalisasikan.Ternyata terdapat banyak perbezaan versi Joomla 2.5 (LTS) ini dengan versi LTS yang sebelum ini iaitu Joomla 1.5.

Anda boleh muat turun perisian Joomla 2.5 ini secara percuma melalui http://www.joomla.org/download.html .

 

Jika anda masih baru dan masih kurang memahami apa kegunaan sebenar dan apa itu perisian Joomla,saya telah menyediakan satu laporan percuma Pakar Joomla 2.5 khas untuk anda.Ebook “Laporan Percuma Pakar Joomla 2.5” setebal 30 Muka Surat ini akan memberi anda sedikit info mengenai Joomla dan juga versi-versi Joomla.Selain itu juga,diselitkan sekali beberapa fungsi tambahan terbaruJoomla 2.5 yang baru sahaja direalisasikan pada 24 Januari 2012 yang lalu.

Segala persoalan anda akan terjawab di dalam ebook ini.Untuk muat turun laporan ini,sila layari :

 

http://pakarjoomla.com

© 2012, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply

Close Menu