Perjumpaan KKLUG(Linux) pada 29/08/09!

Sebelum ini,saya ada menulis artikel mengenai KKLUG(Kota Kinabalu Linux User Group) di blog ini.Beberapa perjumpaan telah diadakan sebelum ini…nampaknya KKLUG ini mendapat sambutan dari semasa ke semasa….jika sebelum ini kita hanya membuat perjumpaan di restoran namun kali ini nampaknya tempat perjumpaan untuk sabtu ini lebih baik dan dilengkapi oleh kemudahan wifi dan sebagainya….kepada mereka yang berada di sekitar Kota Kinabalu,Sabah boleh la menyertai perjumpaan ini jika anda berminat dengan Linux…juga kepada mereka yang baru dan ingin mempelajari linux ini juga dijemput hadir..semoga kali ini,lebih banyak penyertaan ahli baru ke dalam group ini.

29/Aug, jam 2 ptg
bertempat di ICC Computer Lab, No 8, Tingkat 1, Blok A, Wisma Kosan, Likas
(depan SM All Saints, Likas)

© 2009, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

This Post Has 3 Comments

  1. mau juga saya pegi..tp jauh btl.. uueuke

  2. ko ka roddy?hehe….di mana ko?kalau dkt tmpt aku boleh bha ko ikut aku tu…rugi x p nie…banyak otai linux…tempat pun kena sponsor….

  3. baru datang..

Leave a Reply

Close Menu