Salam Merdeka buat Malaysia ke – 52!

Sedar ataupun tidak,kini Malaysia telah mencapai kemerdekaan yang ke-52…banyak perubahan dan kejayaan yang telah kita kecapi bersama..Dunia internet di Malaysia juga turut berkembang dari semasa ke semasa…Begitu cepat masa berlalu dari perkembangan Windows,Linux,Mac dan lain-lain kita dapat merasai perbezaannya…Kemerdekaan yang membolehkan kita mengecapi semua ini,tidak kira siapa kita,bangsa kita,parti kita…kita adalah 1Malaysia…Kita dapat melihat perkembangan di dalam negara kita..kita dapat merasakan kemodenan di negara kita…dari proton saga lama ke proton exora…dari produa kancil ke produa viva…kita dapat melihat perkembangan ini dengan mata kita sendiri…Berbeza dengan tahun-tahun sebelum ini,merdeka disambut tidaklah semeriah tahun sebelum ini kerana disamping kita menyambung hari merdeka,kita juga turun menyambung bulan puasa…selain itu wabak H1N1 yang juga turut membimbangkan negara ini turut menghalang kita untuk berada di kawasan yang sesak dan ramai orang…Namun semangat kemerdekaan tetap tersemat di dalam hati setiap rakyat di negara ini.

Kami dari pihak Cekap Komputer ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Merdeka yang ke-52 serta Selamat Menyambung Bulan Ramadhan.

merdeka googleex

yahooox

© 2009, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

Leave a Reply

Close Menu