Selamat Datang ke Laman Blog Cekap Komputer

Selamat datang ke laman blog cekapkomputer.com.Untuk makluman pengunjung dan pembaca sekalian,laman blog ini akan menggantikan laman blog cekapkomputer.blogspot.com …Ini kerana dengan terbinanya laman blog yang baru ini,laman blog rasmi cekap komputer akan lebih kemas dan teratur…suda lama saya bercadang untuk memindahkan blog Cekap Komputer ini.Selain itu,bagi menghargai kesetiaan pembaca-pembaca Cekap Komputer,saya akan simpan pautan blog anda di laman blog baru cekap komputer ini…Saya lihat banyak terdapat pautan blog cekap komputer ini di laman-laman blog anda…oleh itu saya akan sediakan satu ruangan untuk pautan website/blog anda.

Sebelum ini,Laman blog Cekap Komputer hanya menggunakan laman blog dari host percuma iaitu blogger.com…Tempat yang disediakan oleh blogger.com ini adalah sangat baik sekali,namun rasanya saya perlukan satu kelainan dengan menggunakan WordPress untuk menjadikan laman blog Cekap Komputer lebih kemas….Semoga perpindahan blog Cekap Komputer ini akan membawa kebaikan kepada anda semua…Terima Kasih atas sokongan yang anda berikan selama ini!

© 2009, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

This Post Has 3 Comments

 1. Jom promosi blog baru cekap komputer!

 2. Assalamualaikum Khairil. Pagi ini saya dapat email dari khairil berkenaan blog baru ini. Tahniah! dan terima kasih.Semakin maju ye…

  Salam perkenalan dari saya. Pada saya blog ini benar-benar perlu khususnya kepada newbie seperti saya.Memahami hal2 teknikal komputer lebih penting lagi pada mereka yang menjalankan bisness internet.

  Pun begitu Alhamdulillah, saya masih boleh mengusahakan perniagaan internet tanpa kemahiran itu. Terima kasih kepada syarikat tersebut yang telah menyediakan insfraktruktur yang canggih kepada kami.

  Oh ya, bilamana ada kelapangan saya jemput Khairil singgah di blog saya. Boleh juga tolong jengok-jengokkan ruangan “income” dan “idea & impian”. Mohon tinggalkan komen ye Khairil. Moga dapat dimanfaatkan oleh komuniti “diari pemburu impian” juga.

  Sekali lagi, salam ceria dari saya,

  Moga kita boleh jadi kawan, kawan yang saling memberi manfaat.

  Singgah ye, bilamana Khairi ada kelapangan..

  psss…macam mana nak buat ini di blog saya (15 views, 2 so far today )bestla…

  Singgah ye Khairil

  Assalamualaikum

  Bilamana se

 3. Terima kasih kepada fathuri ,Saya juga turut berterima kasih kepada saudara kerana mengikuti perkembangan Cekap Komputer…Saya akan sedia berkongsi ilmu yang saya ada kepada semua pembaca-pembaca semua… Apa yang saya perolehi dari dunit Internet ini akan saya kongsi bersama?kejayaan sesebuah blog adalah dari minat kita,cara penulisan kita…jika kita ingin membuat blog yang mendatangkan hasil kepada kita,kita kena tanamkan niat kita…buat blog @ website sesuatu yang memang kita minat….jika kita membuat sesuatu dari apa yang kita minat,hasil akan datang kemudian….Pada permulaan blog Cekap Komputer ini pun hanyalah sekadar suka-suka sahaja,tetapi kini rasanya penulisan saya dihargai…dan saya juga hargai pembaca-pembaca cekap komputer sekalian….sebab itu saya berpindah ke blog baru cekap komputer ini supaya saya dapat menyediakan satu blog yang lebih kemas dan teratur supaya memudahkan pembaca..Pada usia saya yang baru masuk 20 tahun,saya pasti saya akan menjadi seseorang yang berjaya di dalam dunia internet ini,dan saya akan sentiasa kongsikan ilmu yang saya perolehi kerana prinsip yang saya pegang..”Berkongsilah ilmu yang kita ada,kita akan mendapat lebih banyak ilmu dari apa yang kita kongsikan kelak”

   

  Selamat berjaya menjadi blogger yer bro….

Leave a Reply

Close Menu