Urus Kewangan Anda Menggunakan Money Manager Ex

Urus Kewangan Anda Menggunakan Money Manager Ex

Money Manager Ex

Bagi mereka yang sedang tercari-cari perisian untuk mengurus kewangan,penulis syorkan anda mencuba perisian Money Manager Ex ini.

Money Manager Ex membantu anda untuk mengurus dan merekod keluar masuk wang anda.Melalui perisian ini,anda lebih mudah untuk melihat pergerakan kewangan anda satu per satu.Anda juga boleh senaraikan perjalanan perbelanjaan bulanan kewangan anda.

Perisian Money Manager Ex ini sangat mudah digunakan dan penulis pasti anda tidak akan mengalami masalah menggunakan perisian ini.Perisian Money Manager Ex  ini juga,turut membantu anda menganalisis setiap pengeluaran dan juga pendapatan yang anda perolehi.Apa yang lebih menarik,anda boleh mendapatkan perisian ini secara PERCUMA.

Perisian Money Manager Ex  ini juga boleh digunakan oleh pengguna yang menggunakan sistem operasi Windows,Linux dan juga Mac.

Untuk Muat turun perisian ini,sila layari http://www.codelathe.com/mmex/mmex_download.php

Money Manager Ex

© 2012 – 2014, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Close Menu