Windows 8 Beta direalisasikan penghujung bulan Febuari 2012

Windows 8 Beta direalisasikan penghujung bulan Febuari 2012

Windows 8 Beta

windows 8 beta

Baru-baru ini,Microsoft dikatakan akan membebaskan Windows 8 Beta untuk menemui pengguna-pengguna Windows penghujung bulan Febuari 2012 ini.Microsoft juga akan memperkenalkan platform-platform Windows terbaru termasuk platform Windows Phone dan Xbox pada hari pelancaran Windows 8 nanti.

Selain itu,Microsoft juga dijangkakan akan membuka Windows App Store,satu berita baik untuk pada developer Windows dan Windows App Store tersebut akan dapat dilihat melalui enjin carian.

Info lanjut mengenai Windows Store ini,lihat video ini :

 

Windows 8 Beta

© 2011, khairilizwan. All rights reserved.

khairilizwan

Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Network".Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Network ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain & hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video & gambar untuk perkahwinan,perkhidmatan hotspot dan banyak lagi.

This Post Has 2 Comments

  1. windows 7 pon abis lg explore..dh nk ada plak yg baru..dunia2…bergerak telalu pantas…

Leave a Reply

Close Menu